Praktische informatie

Inloggen en online afspraken maken

Inloggen

Je kunt inloggen in de online omgeving van Tineke Kolvenbach Haptotherapie als je je aangemeld hebt als nieuwe cliënt(e) en een mail met inlognaam en wachtwoord ontvangen hebt.

  1. Via de knop inloggen op de contactpagina van mijn website log je in via de homepage. Dan zie je voor je inlogt een scherm met veel informatie over de online omgeving, afspraken maken en vakanties. Lees hierover onder het kopje ‘informatiescherm’.
  2. Via de link die ik je gestuurd heb toen je de haptotherapie opstartte (samen met je inlognaam en wachtwoord) zijn er 2 mogelijkheden: afhankelijk van jouw instellingen op je computer/laptop kom je dan eerst op de homepage of ga je direct door naar je persoonlijke online omgeving.
  3. Via de directe link naar de homepage.

 

Als je ingelogd bent

kom je in het beveiligde gedeelte van het online systeem van de praktijk van Tineke Kolvenbach Haptotherapie. Je kunt dan een aantal zaken zelf online regelen, zoals je persoonlijke gegevens invullen en beheren, je gemaakte afspraken inzien, nieuwe afspraken maken, afspraken annuleren en een intake of vragenlijst invullen.

In je persoonlijke omgeving zie je aan de linkerkant van het scherm een verticale grijze menubalk. Zie je alleen maar een smalle grijze streep dan kun je deze verbreden door links bovenaan in de grijze balk op het ‘menu icoon’ te klikken. Onderaan deze grijze balk kun je ‘toon menu’ op ‘on’ of ‘off’ zetten!

Als je in deze grijze balk op “nieuwe afspraak” klikt  kom je in de afspraken module.

De verdere menu-items spreken waarschijnlijk voor zichzelf. Zo niet dan hoor ik het graag van je.

Informatiescherm

Er is een informatiescherm met veel informatie over het maken of annuleren van afspraken, hoe lang van te voren je kunt inboeken, mijn werkdagen en vakanties. Handig om dit te lezen, de meeste vragen die je hebt zullen dan beantwoord zijn.

Hoe vind je dit informatiescherm?

  1. Als je  inlogt via de homepage zie je het scherm met deze informatie voor je inlogt.
  2. Als je ingelogd bent kunt je dit informatiescherm op 2 manieren oproepen:
  • In jouw persoonlijke online omgeving door in in de verbrede linker (grijze) menubalk links onderaan op de knop ‘meer informatie’ te klikken.
  • In de afsprakenmodule door rechts boven in het scherm op de knop ‘meer’ te klikken.

Iets niet duidelijk? Laat het me weten.

Je bent van harte welkom!