Nieuwe cliënten

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • Maandag en donderdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 16.40
  • Dinsdag: eerste tijd 12.10 uur, laatste tijden 17.50 en 19:00, deze laatste 2 zijn niet online maar alleen via mij te boeken. Er is daar op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten.
  • Vrijdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 15.50

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Ik heb op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapbegeleiding. Vanaf  de week van 26 augustus kun je weer bij mij terecht.  Je kunt de zwangerschapsbegeleiding dan opstarten als je op dat moment niet meer dan 24 weken zwanger bent. Heb je hier belangstelling voor dan  kun je me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier.  Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum vermeldt. Vervolgens hebben we telefonisch contact. We overleggen over jullie wensen en mijn mogelijkheden. En kijken of begeleiding w.b. agenda’s en vakantie’s  mogelijk is. In dat gesprek kun je eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jullie er als nieuwe cliënten behoefte aan hebben persoonlijk kennis met mij te maken vóór jullie besluiten tot het opstarten van de zwangerschapsbegeleiding, is als vervolg op deze telefonische kennismaking een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Oud cliënt(e).
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Ook als je een andere uitgerekende datum hebt dan ik boven beschrijf: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Deze informatie is bijgewerkt op 20 mei 2019

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Waarschijnlijk heb ik weer ruimte voor een intake en aansluitende sessies na mijn vakantie, vanaf de week van 26 augustus. Of dat zo is lees je vanaf 1/2 juli hier. Vanaf dan kun je je ook als nieuwe cliënt(e) aanmelden.

Ben je een oud cliënte: als je me mailt, belt of appt neem ik contact op met je om te kijken op welke termijn ik ruimte heb voor je.

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.

Hier vind je mijn tarieven.

Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 20 mei 2019.

 

Je bent van harte welkom!