Nieuwe cliënten

Werkdagen

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Maandag en donderdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 16.30
Dinsdag:
T/m de week van 7 mei: eerste tijd 12.50 in de oneven / 14:00 in de even weken, laatste tijd 17.35 in de oneven / 18.50 in de even weken.
Vanaf de week van 14 mei: eerste tijd 12.50, laatste tijd 18.50
Vrijdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 15.20.

Nieuwe cliënt zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor nieuwe zwangerschapsbegeleiding. Het is fijn als je op moment van starten van de begeleiding rond de 20 weken, maar niet meer dan 24 weken zwanger bent.

Of jullie werkelijk een begeleiding kunnen opstarten bij mij is afhankelijk van de gezamenlijke mogelijkheden in jullie en mijn agenda en hoeveel weken je zwanger bent op moment van aanmelden. (Hoe eerder in de zwangerschap je je aanmeldt, hoe meer kans dat een begeleiding ook werkelijk gaat lukken.)

Je kunt me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier. Heel fijn als je je uitgerekende datum vermeldt én of het een eerste of volgende zwangerschap/geboorte betreft. Ik neem per mail of telefonisch contact op met je om te overleggen over je aanmelding en/of een afspraak te maken voor jullie 1ste begeleiding.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. Maar als je er als nieuwe cliënt(e) behoefte aan hebt persoonlijk kennis met mij te maken, vóór je besluit tot het opstarten van een zwangerschapsbegeleiding, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 15 maart 2018.

Nieuwe cliënt haptotherapie

Ik heb geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Ik kan niet precies zeggen wanneer wel, ik verwacht ergens 2e helft april. Ik raad je aan een andere haptotherapeut(e) te zoeken.
Ik werk niet met een wachtlijst maar op deze plek lees je de actuele situatie.
Als je een vraag aan me hebt kun je me bellen of mailen via het contactformulier.

Ben je een oud-cliënt(e), bel of mail me over de mogelijkheden die er zijn voor herstart van je therapie.

Hier lees je meer over intake en vervolgafspraken haptotherapie.
Hier lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. En maken we dan ook een afspraak voor een intake. Een intake duurt 60 minuten en heeft dezelfde prijs als een sessie.
Als je als nieuwe cliënt, vóór je besluit tot een intake, behoefte hebt aan persoonlijk kennismakingsgesprek met mij in de praktijk, maken we daar een afspraak van 20 minuten voor. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je vervolgens besluit tot een intake breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 15 maart 2018.

 

Je bent van harte welkom!