Nieuwe cliënten

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • Maandag en donderdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 16.40
  • Dinsdag: eerste tijd 12.10 uur, laatste tijden 17.50 en 19:00, deze laatste 2 zijn niet online maar alleen via mij te boeken. Er is daar op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten.
  • Vrijdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 15.50

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor een enkele stel nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding vanaf de week van 25 maart, mits je op dát moment niet meer dan  24 weken zwanger bent en we er agendatechnisch uitkomen. Daarin spelen ook mee je uitgerekende datum in relatie tot onze vakanties. Heb je belangstelling, wacht dan niet te lang met aanmelden of check  later opnieuw of ik ruimte heb.

Je kunt me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier.  Heel fijn als je je uitgerekende datum vermeldt. Ik neem vervolgens telefonisch contact op met je om te overleggen over je aanmelding en/of te kijken of we een afspraak kunnen maken voor jullie 1ste begeleiding. In dat gesprek kun je eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jullie er als nieuwe cliënten behoefte aan hebben persoonlijk kennis met mij te maken vóór jullie besluiten tot het opstarten van de zwangerschapsbegeleiding, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Deze informatie is bijgewerkt op 18 maart 2019.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Ik werk niet met een wachtlijst, ik raad je aan een andere haptotherapeute te zoeken. Op deze plek lees je vanzelf wanneer ik weer wél ruimte heb voor nieuwe cliënten.

Ben je een oudcliënt(e): bel of mail me dan hebben we telefonisch contact en kijk ik wat ik op korte termijn voor je kan doen.

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.

Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 18 maart 2019.

 

Je bent van harte welkom!