Skip to main content

Contactformulier

Contactformulier

Contactformulier

Als je hieronder je gegevens invult neem ik telefonisch contact op.

Haptotherapie.
In ons telefoongesprek hoor ik graag de kern van de reden van contactname. Als ik inschat je daarbij te kunnen begeleiden én je mogelijkheden ziet voor afspraken op mijn werkdagen  maken we een afspraak voor de  intake sessie. Hoe het opstarten van haptotherapie in mijn praktijk verder verloopt lees je hier. Realiseer je: dat je een intakesessie hebt betekent niet automatisch dat je haptotherapie gaat opstarten in mijn praktijk. Deze sessie is bedoeld om beide te kunnen bepalen of haptotherapie in mijn praktijk passend en zinvol is bij jouw hulpvraag en het proces dat je hebt te gaan.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding.
( Als de zwangere vrouw eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gedaan heeft in mijn praktijk, lees hier hoe dat precies zit)
In ons telefoongesprek kijk ik met een van jullie of het reëel is een traject op te starten in mijn praktijk. Dat is afhankelijk van je uitgerekende datum en jullie mogelijkheden op mijn werkdagen. Lukt dat dan maken we een afspraak voor een korte gezamenlijke intake, per beeldbellen of in de praktijk. Lukt dat niet dan kan ik je namen van collega haptonomische zwangerschapsbegeleiding geven.

Voor zowel haptotherapie als zwangerschapsbegeleiding geldt: check of ik überhaupt ruimte heb voor nieuwe cliënten!

Op werkdagen reageer ik meestal binnen 24 uur. Op mail verstuurd vanaf vrijdag 12.00 tot en met zondag reageer ik de maandag erna. Zie je geen mail kijk dan even in je spam.

  Je naam (verplicht)

  Aanhef

  dhr.mevr.

  Plaats

  Je email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Haptotherapie (Laat het vakje hieronder leeg)Zwangerschap (Vul hieronder je uitgerekende datum in)

  Je bent van harte welkom.