Contactformulier

Contactformulier

Contactformulier

Via dit contactformulier kun je eenvoudig en op elk uur van de dag contact met de praktijk opnemen.

In verband met jouw eigen privacy en de nieuwe privacy wet heb ik de informatie die je via dit contactformulier verzendt beperkt gehouden. Je geeft aan of je me mailt met een vraag over haptotherapie dan wel zwangerschapsbegeleiding. En in het laatste geval vraag ik je je uitgerekende datum in te vullen.

Ik neem vervolgens  telefonisch contact op met je. Dan hoor ik graag wat meer over de reden van contact zoeken. Ook eventuele vragen kun je dan stellen. Je kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact opnemen met mij.

Om teleurstelling te voorkomen: check wel even of ik ruimte heb voor nieuwe cliënten!

Op werkdagen neem ik meestal binnen 24 uur contact op. Op mail verstuurd vanaf vrijdag 13.00 tot en met zondag reageer ik de maandag erna.
Tot en met 8 januari 2020 heb ik vakantie. Ik reageer op alle mails tot deze datum verstuurd op 8 of 9 januari 2020.

Je naam (verplicht)

Aanhef
dhr.mevr.

Plaats

Je email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Alle vragen kun je stellen tijdens ons telefonisch contact.

Inloggen

inloggen

Als cliënt(e) kun je hier inloggen op het online cliënten platform van mijn praktijk en een afspraak maken.

Meer informatie over inloggen en afspraken maken vind je hier.

Behandelkamer_Tineke-Kolvenbach-Haptotherapie

Je bent van harte welkom.