Contactformulier

Contactformulier

Ik ben afwezig tot 20 augustus.

Aan mij verstuurde mails, apps, sms- en voicemail berichten worden rond 20 augustus beantwoord. Hier lees je wanneer ik weer ruimte heb voor nieuwe cliënten.

Contactformulier

Via dit contactformulier kun je eenvoudig en op elk uur van de dag contact met de praktijk opnemen.

In verband met jouw eigen privacy en de nieuwe privacy wet heb ik de informatie die je via dit contactformulier verzendt beperkt gehouden. Je geeft aan of je me mailt met een vraag over haptotherapie dan wel zwangerschapsbegeleiding. En in het laatste geval vraag ik je je uitgerekende datum in te vullen.

Ik neem vervolgens  telefonisch contact op met je. Dan hoor ik graag wat meer over de reden van contact zoeken. Ook eventuele vragen kun je dan stellen. Je kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact opnemen met mij.

Om teleurstelling te voorkomen: check wel even of ik ruimte heb voor nieuwe cliënten!

Op werkdagen neem ik meestal binnen 24 uur contact op. In het weekend de maandag erna.

Je naam (verplicht)

Aanhef
dhr.mevr.

Plaats

Je email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Alle vragen kun je stellen tijdens ons telefonisch contact.

Inloggen

Als cliënt(e) kun je inloggen op het online cliënten platform van mijn praktijk via onderstaande knop.

Meer informatie over inloggen en afspraken maken vind je hier.

inloggen
Contactformulier voor haptotherapeut Tineke Kolvenbach

Je bent van harte welkom.