Praktische informatie

Inloggen en online afspraken maken

Inloggen

Je kunt inloggen op het online portal van Tineke Kolvenbach Haptotherapie als je je aangemeld hebt als nieuwe cliënt(e) en ik je account open gezet heb. Je krijgt vervolgens een mail van mij en kunt dan zelf een inlognaam en wachtwoord aanmaken.

  1. Via de directe link naar de homepage.
  2. Via de knop inloggen op de contactpagina van mijn website log je in via de homepage. Dan zie je voor je inlogt een scherm met veel informatie over de online omgeving, afspraken maken en vakanties. Lees hierover onder het kopje ‘informatiescherm’.
  3. Via de link die ik je gestuurd heb toen je de haptotherapie opstartte  zijn er 2 mogelijkheden: afhankelijk van jouw instellingen op je computer/laptop kom je dan eerst op de homepage of ga je direct door naar je persoonlijke online omgeving.

 

Als je ingelogd bent

kom je in het beveiligde gedeelte van het online portal van de praktijk van Tineke Kolvenbach Haptotherapie. Je kunt dan een aantal zaken zelf online regelen, zoals je persoonlijke gegevens invullen en beheren, je gemaakte afspraken inzien, nieuwe afspraken maken, afspraken annuleren en een intake of vragenlijst invullen.

In je persoonlijke omgeving zie je aan de linkerkant van het scherm een verticale grijze menubalk. Zie je alleen maar een smalle grijze streep dan kun je deze verbreden door links bovenaan in de grijze balk op het ‘menu icoon’ te klikken. Onderaan deze grijze balk kun je ‘toon menu’ op ‘on’ of ‘off’ zetten!

Als je in deze grijze balk op “nieuwe afspraak” klikt  kom je in de afspraken module.

De verdere menu-items spreken waarschijnlijk voor zichzelf. Zo niet dan hoor ik het graag van je.

Informatiescherm

Er is een informatiescherm met veel informatie over het maken of annuleren van afspraken, hoe lang van te voren je kunt inboeken, mijn werkdagen en vakanties. Handig om dit te lezen, de meeste vragen die je hebt zullen dan beantwoord zijn.

Hoe vind je dit informatiescherm?

  1. Als je  inlogt via de homepage zie je het scherm met deze informatie voor je inlogt.
  2. Als je ingelogd bent kunt je dit informatiescherm op 2 manieren oproepen:
  • In jouw persoonlijke online omgeving door in in de verbrede linker (grijze) menubalk links onderaan op de knop ‘meer informatie’ te klikken.
  • In de afsprakenmodule door rechts boven in het scherm op de knop ‘meer’ te klikken.

Iets niet duidelijk? Laat het me weten.

Afspraken maken

Alle tijden die nog in te boeken zijn, zijn online zichtbaar,  behalve dinsdagavond 18.00 uur, deze is alleen via mij te boeken. Op dit moment is er geen ruimte meer op deze tijden.
Zie je op een werkdag van mij geen plek meer of krijg je een bepaalde week niet te zien dan is daar óf geen plek meer óf heb ik vakantie. Mijn vrije dagen en vakanties vind je in het eerder genoemde informatiescherm.

Verdere informatie over de procedure rondom het maken van afspraken vind je in het hierboven genoemde informatiescherm.

Haptotherapie:
Als je nog geen eerste afspraak hebt, kun je deze inboeken als ‘intake haptotherapie’ deze wordt ingeboekt voor 60 min. en duurt 60 tot 70 min. Je vervolgafspraken kun je inboeken als ‘haptotherapie’, deze wordt ingeboekt voor 50 min en duurt 45-60 min.

Je hebt de keuze nu al een paar vervolgafspraken in te boeken of daarmee te wachten tot na je intake. Ik heb een vrij volle agenda dus wat dat betreft is het handiger het nu te doen. Mocht je na de intake besluiten de haptotherapie toch niet op te starten dan kunnen deze afspraken uiteraard geannuleerd worden.

Frequentie afspraken:
Het is het meest fijn als je de 1ste 3 tot 4 keer na de intake 1 x per 7 tot 10 dagen een afspraak maakt. Daarna zijn afspraken om de 2 weken meestal voldoende, maar dat kunnen we samen overleggen. Lukt een afspraak 1 x per 7-10 dagen agendatechnisch bij jou of mij óf financieel niet, probeer dan afspraken 1 x per 14 dagen te maken.

Zwangerschapsbegeleiding
Als je jullie 1ste afspraak online maakt kun je deze inboeken als haptonomische zwangerschapbegeleiding. Hetzelfde geldt voor de vervolgafspraken. Nadat je eerste afspraak gemaakt is krijg je van mij een schema waarin je kunt zien in welke weken je je vervolgafspraken het beste kunt maken. Alle afspraken staan ingeboekt voor 60 min en duren 60 tot 70 min.

Iets niet duidelijk? Laat het me weten.

Je bent van harte welkom!