Praktische informatie

Het online portal: inloggen, afspraken maken en annuleren, persoonlijke gegevens en vragenlijst invullen.

Inloggen

Je kunt inloggen op het online portal van Tineke Kolvenbach Haptotherapie als je je aangemeld hebt als nieuwe cliënt(e) en ik je account open gezet heb. Je krijgt vervolgens een mail van mij en kunt dan zelf een inlognaam en wachtwoord aanmaken. Inloggen doe je:

 1. Via de directe link naar de inlogpagina.
 2. Via de knop inloggen op de contactpagina van mijn website log je ook in via de inlogpagina.
 3. Via de link die ik je gestuurd heb toen je de haptotherapie opstartte  zijn er 2 mogelijkheden: afhankelijk van jouw instellingen op je computer/laptop kom je eerst op de inlogpagina of ga je direct door naar je persoonlijke online omgeving.

 

Als je ingelogd bent

kom je in het beveiligde gedeelte van het online portal van de praktijk van Tineke Kolvenbach Haptotherapie. Je kunt dan een aantal zaken zelf online regelen, zoals je persoonlijke gegevens invullen en beheren, je gemaakte afspraken inzien, nieuwe afspraken maken, afspraken annuleren en een intake of vragenlijst invullen.

In je persoonlijke omgeving zie je aan de linkerkant van het scherm een verticale grijze menubalk. Zie je alleen maar een smalle grijze streep dan kun je deze verbreden door links bovenaan in de grijze balk op het ‘menu icoon’ te klikken. Onderaan deze grijze balk kun je ‘toon menu’ op ‘on’ of ‘off’ zetten!

Knoppen in de linker grijze menubalk:

 • dashboard’: van hieruit kun je
  • een nog openstaande vragenlijst invullen
  • je toekomstige afspraken inzien en annuleren. Annuleren kan tot 24 uur vooraf aan je afspraak.
  • doorklikken naar je ‘persoonlijke gegevens’
 • nieuwe afspraak‘: brengt je naar de afspraken module en daar kun je een afspraak maken.
 • afspraken‘: hier kun je je toekomstige afspraken inzien en annuleren. Annuleren kan tot 24 uur vooraf aan je afspraak.
  N.B. Bovenaan rechts op deze pagina is een knop die je kunt switchen tussen volgende- en vorige afspraken. Als je deze op vorige afspraken zet,  zie je een overzicht van alle afspraken die je al gehad hebt. Handig als je bv voor je belasting of verzekering een overzicht nodig hebt.
  Werkwijze: de gegevens die je in een document wilt zetten selecteren,  copy/past naar een word document in liggende stand (dit doe je in het word docu via ‘indeling’ en ‘afdrukstand). De gegevens die je niet in je word overzicht wilt kun je selecteren en verwijderen.
 • ‘persoonlijke gegevens‘: van hieruit kun je
  • je persoonlijke gegevens invullen of aanpassen
  • een nog openstaande vragenlijst invullen
  • een afspraak maken
  • doorklikken naar je profiel
   • en hier kun je je ingevulde vragenlijsten inzien
 • meer informatie‘ (onderaan in de grijze balk) brengt je in het inlogscherm, met werkdagen en -tijden, vrije dagen, wat te doen bij inlogproblemen en informatie over het maken en annuleren van afspraken

Als iets niet duidelijk is hoor ik het graag van je.

Informatiescherm

Er is een informatiescherm met veel informatie over het maken of annuleren van afspraken, tot hoever in het voren je online afspraken kunt inboeken, mijn werkdagen en vrije dagen vakanties. Handig om dit te lezen, de meeste vragen die je hebt zullen dan beantwoord zijn.

Hoe vind je dit informatiescherm?

 1. Het staat op je scherm vóór je inlogt via de inlogpagina.
 2. Als je ingelogd bent kunt je dit informatiescherm op 2 manieren oproepen:
 • In jouw persoonlijke online omgeving door in in de verbrede linker (grijze) menubalk links onderaan op de knop ‘meer informatie’ te klikken.
 • In de afsprakenmodule door rechts boven in het scherm op de knop ‘meer’ te klikken.

Iets niet duidelijk? Laat het me weten.

Werkdagen en -tijden.

Werkdagen en tijden.
Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • Maandag: eerste tijd 10.00 uur, laatste tijd 16.50 uur.*1
  • Dinsdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 17:00 uur.
  • Donderdag: eerste tijd 8:30, laatste tijd 16.30 uur
  • Vrijdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 15.10 (of 16.30)*2

* Daarnaast werk ik op maandagen om 18.00.  Deze tijd is voor cliënten waarmee ik dat expliciet afgesproken heb en alleen via mij boekbaar (dus niet online). Je mag me altijd vragen of er op een specifieke maandag toevallig een plekje vrij is.

*2 Als deze tijd online niet vrij is: app me met de vraag of deze tijd in die week (nog) mogelijk is.

Inclusief de huidige week staan er meestal 10 werkweken open voor online boekingen. Meer informatie over het maken van afspraken vind je hier.

Afspraken maken

Haptotherapie

Lees hier meer over het maken van intake- en vervolgafspraken.
Je allereerste afspraak  kun je  inboeken als ‘intake haptotherapie’ deze wordt ingeboekt voor 60 min. en duurt 60 min. Je vervolgafspraken kun je inboeken als ‘haptotherapie’, deze wordt ingeboekt voor 50 min en duurt 45-60 min.

Zwangerschapsbegeleiding
Als je jullie 1ste afspraak online maakt kun je deze inboeken als haptonomische zwangerschapbegeleiding. Hetzelfde geldt voor de vervolgafspraken. Nadat je eerste afspraak gemaakt is krijg je van mij een schema waarin je kunt zien in welke weken je je vervolgafspraken het beste kunt maken. Alle afspraken staan ingeboekt voor 60 min en duren 60 tot 70 min.

Iets niet duidelijk? Laat het me weten.

Je bent van harte welkom!