Skip to main content

Praktisch

Sessie mogelijkheden en duur van een sessie

Mogelijkheden voor sessies en ondersteuning tussen de sessies in.

Ondersteuning hierbij tijdens je traject of na afronden van de therapie.

 • Een 15 minuten telefoongesprek: ik bereken je hier niets voor. Als je een praktische vraag hebt of een korte vraag over je traject of je laatste sessie.
 • Een 30 minuten sessie op afstand via beeldbellen: waarvoor ik de helft van het jou geldende uurtarief bereken.
 • Een 40 min. energie behandeling op afstand.
 • Daarnaast mag je me altijd appen of mailen als je iets wilt vragen of overleggen. Als je dat voor 17.00 doet reageer ik meestal dezelfde dag. App je me na 17.00 dan reageer ik soms de dag zelf en soms de dag erna. Als dat een keer niet lukt, in het weekend of in vakantieperiodes lees je in een Whatsapp of mail ‘out of office reply’ wanneer ik zal reageren.

Je vindt alle tarieven op deze pagina.

Sessieduur.

Individuele therapie

 • Je eerste individuele sessie staat ingepland voor 60 of 90 min.
 • De vervolg sessies staan ingepland voor 75 min. (60 min sessietijd) of 105 min ( 90 min sessietijd). De extra 15 min zijn bedoeld om aan te komen in de praktijk en te landen in jezelf als voorbereiding op de sessie. Na deze 15 min voeg ik me bij je en start je sessietijd van max. 60 of 90 min.
 • Je kunt ook een een ochtend- of middagsessie van 2 tot 3 uur inplannen. Als je me mailt of appt dan maken we deze afspraak in onderling overleg.

Relatietherapie of begeleiding bij bijzondere omstandigheden rondom zwangerschap en geboorte

 • De individuele en gezamenlijke eerste afspraken staan ingepland voor 70 min.
 • Alle sessies ná de eerste afspraak staan ingepland voor 85 min.
  De eerste 15 min zijn bedoeld om aan te komen in de praktijk je met jezelf te verbinden als voorbereiding op de sessie, zoals hieronder beschreven. 15 min na aanvang van de afspraaktijd voeg ik me bij jullie en start jullie sessietijd van max. 70 min. Het tarief dat daarbij hoort vind je hier.
 • Je kunt ook een dubbele sessie of een ochtend- of middagsessie van2 tot  3 uur inplannen. Als je me mailt of appt dan maken we deze afspraak in onderling overleg.

‘Landen in jezelf tijd’ 

Je komt binnen en doet alle dingen die je altijd doet als je binnenkomt: jas en schoenen uit, naar het toilet gaan, handen wassen, kopje thee of water inschenken. Dan heb je nog zeker 10 min over om je voor te bereiden op de sessie door je wat meer met jezelf te verbinden. Je kunt dit doen zittend op een van de stoelen, een meditatiekussen of de grond. Of liggend op de grond of de spijkermat. Je brengt je aandacht naar jezelf. En maakt zo een start met ontdekken hoe je aanwezig bent – in je hoofd, in je lichaam, beide – en hoe het  met je is – welke signalen geven je hoofd en je lichaam -. Je kunt ook een intentie zetten voor deze sessie eventueel geholpen door het trekken van een aandacht- of inzicht kaart. Je eerste afspraken help ik je zonodig op weg bij het vorm geven hiervan.

De 15 min ‘landen in jezelf tijd’ hoort hoort echt bij de sessie en is niet bedoeld als speelruimte om de mogelijkheid te hebben later en vlak voor onze tijd samen binnen te komen!

Belangstelling voor een intake?