Werkdagen en -tijden

Werkdagen en -tijden.

Hier lees je of ik ruimte heb voor nieuwe cliënten haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding.

Werkdagen en tijden.

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik ben langzaam aan het toewerken naar werken op onderstaande tijden. Ik werk nu nog wat meer dus begin eerder dan wel stop later.

  • Maandag: eerste tijd 13.20, laatste tijd 16.40. *1
  • Dinsdag: eerste tijd 10.30, laatste tijd 16.40.
  • Donderdag: eerste tijd 8:30, laatste tijd 14.40.
  • Vrijdag: eerste tijd 8.30, laatste tijd 13.10.

*1 Daarnaast werk ik op maandagen om 18.00. Deze tijd is voor cliënten waarmee ik dat expliciet afgesproken heb en alleen via mij boekbaar (dus niet online). Je mag me altijd vragen of er op een specifieke maandag toevallig een plekje vrij is voor je.

Inclusief de huidige week staan er meestal 10 werkweken open voor online boekingen. Meer informatie over het maken van afspraken vind je hier.

Afwezigheid in de late zomer en herfst van 2021.

Van 2 augustus t/m een nader te bepalen datum in oktober (uiterlijk 18 oktober) ben ik in het buitenland en geef ik geen live sessies in de praktijk. Een lange afwezigheid dus. Vooraf aan jouw vakantie en/of mijn afwezigheid bespreken we samen hoe we hier mee omgaan. Een gedeelte van deze periode zijn beeldbel sessies wel mogelijk.

Welke datum in oktober ik precies opstart weet ik uiterlijk in de 2e week van september.

  • Als je al cliënte(e) bent laat ik je dat per mail weten. Je kunt dan zelf online een afspraak maken.
  • Als je cliënte wilt worden lees je deze startdatum uiterlijk in de 2e week van september op deze pagina en kun je me vanaf dat moment per mail benaderen voor een beeldbel intake.

Je bent van harte welkom!