Werkdagen en -tijden

Werkdagen en werktijden.

Ik werk meestal op dinsdag, woensdag en donderdag. Ga daar maar van uit bij het kijken of mijn werkdagen- en tijden je passen.

  • Dinsdag tussen 14.00 en 19.00 *1
  • Woensdag tussen 10.00 en 15.00
  • Donderdag tussen 09.00 en 14.00

*1 De laatste afspraaktijd op dinsdag (18.00) is voor cliënten waarmee ik dat expliciet afgesproken heb en (meestal) alleen via mij boekbaar, dus niet online. Je mag me altijd vragen of er op een specifieke dinsdag ruimte is op die tijd.

Flexibiliteit met betrekking tot je 1ste afspraken dan wel afspraken in het algemeen.
Voor haptotherapie geldt dat je voor de intake en soms ook voor de eerste 2 of 3 afspraken erna meestal moet invoegen in mijn al gevulde agenda, dus dat vraagt flexibiliteit van je. Verder ga ik ervan uit dat je minimaal op 2 dagdelen waarop ik werk afspraken kunt maken. Kun je op 1 dagdeel of zelfs alleen op 1 tijdstip op een dagdeel dan is er weinig kans dat je kunt opstarten in mijn praktijk. Fijn als je dat je realiseert vooraf aan je aanmelding als nieuwe cliënte(e).
Voor zwangerschapsbegeleiding ligt het aan de zwangerschapsduur op het tijdstip van aanmelden of je voor je 1ste afspraak moet invoegen in mijn al gevulde agenda of niet. Of maar op een dagdeel van mijn werkdagen kunnen een bezwaar is hangt af van welk dagdeel dat is en kunnen we telefonisch bespreken.

Hier lees je of ik ruimte heb voor nieuwe cliënten haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding.

Er staan, inclusief de huidige week, meestal 7 volle weken open voor online boekingen. Meer informatie over het maken van afspraken vind je hier.

Je bent van harte welkom!