Werkdagen en -tijden

Werkdagen en werktijden.

  • Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag.
    Globaal op de onderstaande tijden, maar dat kan wel eens wisselen.

    • Dinsdag tussen 13.00 en 19.00 *1
    • Woensdag tussen 10.00 en 16.30
    • Donderdag tussen 09.00 en 15.00

*1 De laatste afspraaktijd op dinsdag (18.00) is voor cliënten waarmee ik dat expliciet afgesproken heb en (meestal) alleen via mij boekbaar, dus niet online. Je mag me altijd vragen of er op een specifieke dinsdag ruimte is op die tijd.

Realiseer je: de eerste 2 of 3  afspraken moet je vaak invoegen in mijn al gevulde agenda, dus dat vraagt flexibiliteit van je. Verder ga ik ervan uit dat je minimaal op 2 dagdelen waarop ik werk afspraken kunt maken. Kun je op 1 dagdeel of op 1 tijd op een dagdeel dan is er weinig kans dat je kunt opstarten in mijn praktijk. Fijn als je dat je realiseert vooraf aan je aanmelding als nieuwe cliënte(e).

Hier lees je of ik ruimte heb voor nieuwe cliënten haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding.

Er staan, inclusief de huidige week, meestal 7 volle weken open voor online boekingen. Meer informatie over het maken van afspraken vind je hier.

Je bent van harte welkom!