Nieuwe cliënten

Is er ruimte voor nieuwe cliënten.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie.

Ik heb beperkt ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie op dinsdag, donderdag en vrijdag overdag tijden. (Dus niet op maandag, niet op dinsdag vanaf 16.00 en niet op donderdag en vrijdag om 8.30).

Als deze werkdagen en – tijden je passen is en je me mailt neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken  voor een (beeldbel) overleg met je. Zie je geen mail kijk dan even in je spam.

Hier lees je hoe het opstarten van haptotherapie in mijn praktijk verloopt. Daar lees je ook wat er in deze kennismaking aan de orde komt.
Hier lees je mijn werkdagen- en tijden.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.
Hier lees je wie ik ben.

Nieuwe cliënten haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Ik heb beperkt ruimte voor zwangeren die niet meer dan 20-22 wkn zwanger zijn bij aanmelding. Op mijn werkdagen heb ik beperkt ruimte  op maandag 18.20 en op dinsdag, donderdag en vrijdag overdag.

Als bovenstaande voor jullie passend is en je me mailt en je uitgerekende datum vermeldt neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met jullie op om een afspraak te maken voor een (beeldbel) gesprek met jullie beide. Zie je geen mail kijk dan even in je spam.

De  eerste 20 min van dit gesprek zijn kosteloos. Daarna bereken ik jullie de resterende tijd – tot max 45 min – conform de tariefgroep waar jullie in vallen.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je mijn werkdagen- en tijden.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je wie ik ben.

Pagina is bijgewerkt op  11-10-2021

Je bent van harte welkom!