Nieuwe cliënten

Is er ruimte voor nieuwe cliënten en hoe meld je je aan.

Werkdagen en -tijden en informatie over mijn afwezigheid in de late zomer en herfst van 2021 lees je hier

Is er ruimte voor nieuwe cliënten.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie.

Ik heb een cliëntenstop voor nieuwe cliënten haptotherapie tot zeker eind oktober. Je leest t.z.t vanzelf op deze pagina per wanneer  ik ruimte heb voor nieuwe cliënten. Je kunt ook contact met me opnemen via het contactformulier en het hokje aanvinken “mail mij als er weer ruimte is voor nieuwe cliënten”.

Ben je oud cliënt(e): lees dan ook de informatie verder naar beneden voor oud-cliënten haptotherapie. Als je me mailt antwoord ik je óf persoonlijk – tot eind juli – óf lees je in mijn out off office mail wat de mogelijkheden zijn.

Hoe werkt het als je opstart met haptotherapie in mijn praktijk.

Eerste contact.

Als je je aanmeldt doe ik je per mail een voorstel voor een 15 tot 30 min beeldbellen gesprek per Therapieland als  kennismaking,  hieraan zijn geen kosten verbonden. Na je aanmelding stuur ik je wat tijdsopties.

In dit eerste korte gesprek maken we kennis, geef jij de reden van hulp zoeken aan en stel je je eerste vragen. Ik ga  ervan uit dat je voor je je aanmeldt gelezen hebt waar dit kennismakingsgesprek voor dient, hoe het opstarten van haptotherapie in mijn praktijk verloopt, wat we doen in de sessies, wat je kunt leren en hoe ik werk. En je op de hoogte bent van mijn tarieven en de vergoeding van haptotherapie. De links naar deze informatie vind je hieronder op een rijtje.

Ben je oud cliënt(e):
We kunnen een (beeld)bel afspraak  maken waarin we kort overleggen over je hulpvraag en nagaan of haptotherapie passend is bij deze hulpvraag. Ik kijk in dat gesprek ook of ik voldoende kennis en affiniteit heb om je bij deze hulpvraag te begeleiden. Daarnaast gaan we na per wanneer opstarten mogelijk is.

Belangrijke informatie waarvan ik het fijn vind dat je deze leest voor je me mailt en zeker voor we een beeldbel intakegesprek hebben.

Hier lees je wat we doen in de sessies, wat je kunt leren en hoe ik werk.
Hier lees je hoe opstarten van haptotherapie in zijn werk gaat.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.
Hier lees je wie ik ben.

Bijgewerkt op  17-05-2021.

Nieuwe cliënten haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Voor een 1ste haptonomische zwangerschapsbegeleiding:
Vanaf 2e helft oktober kun je weer bij me terecht, mits je dan tussen de 20 en 24 weken zwanger bent. Als dit op jullie van toepassing is en je contact opneemt laat ik je weten of ik iets voor jullie kan betekenen. Vermeldt dan wel je uitgerekende datum.

Ben je oud cliënte zwangerschapsbegeleiding en opnieuw zwanger? Als je contact opneemt en je uitgerekende datum vermeldt, laat ik je weten of ik iets voor jullie kan betekenen.

Hoe werkt het als je opstart met zwangerschapbegeleiding in mijn praktijk.

In een 1ste zwangerschap maken we meestal 6 afspraken. En bij een 2e of volgende zwangerschap, waarbij je bekent bent met haptonomische zwangerschapsbegeleiding, meestal 4 afspraken. De begeleiding start tussen de 20ste en 24ste week van de zwangerschap en is klaar rond uiterlijk 37 weken zwangerschap.

Spreekt mijn werkwijze je aan dan kun je me het beste mailen via het contactformulier. Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum vermeldt. Na je aanmelding per mail maken we een  maximaal 30 min beeldbel gesprek per Therapieland, hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit gesprek heb ik met jullie beide. Wat er in dit (beeldbel) gesprek aan de orde komt, waar het voor dient en hoe je je er op voorbereid lees je hier.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je wie ik ben.

Bijgewerkt op  17-05-2021.

Je bent van harte welkom!