Nieuwe aanmeldingen haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding

Is er ruimte voor jou als nieuwe cliënt(e)

Aanmeldingen haptotherapie.

Ik heb beperkt ruimte voor een intake vanaf de week van 17 oktober.

Aanmelden en vervolg, hoe verloopt dat?
Meld je je aan voor haptotherapie in mijn praktijk dan mail je me via de contactpagina en vermeld je je  telefoonnummer. Als je me op een andere manier benadert, volgen we toch het traject wat ik hierna schets. Ik neem telefonisch contact op met je – max. 10 min. In dat gesprek hoor ik graag de kern van de reden van contactname én kijken we of je mogelijkheden ziet voor afspraken op mijn werkdagen. Lijkt je hulpvraag te passen bij mij als therapeute dan maken we een afspraak voor een intake in de praktijk in de week van 17 oktober. Anders kan ik je namen van collega haptotherapeuten geven of verwijs ik je hiervoor naar de site van de Vereniging van Haptotherapeuten.

Ik raad je aan vooraf aan je contactname een aantal pagina’s van mijn website aandachtig te lezen.
Ik neem aan dat je de informatie onder de (sub)tabbladen van haptotherapie al gelezen hebt. Zo niet dan lijkt het me wijs dat alsnog te doen.
Andere belangrijke informatie:
Hier lees je hoe het aanmelden van haptotherapie in mijn praktijk gaat en hoe we de therapie uiteindelijk opstarten.
Hier lees je mijn werkdagen- en tijden. Die zijn zoals ze zijn, dus kijk even of je afspraken kunt maken op mijn werkdagen.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.
Hier lees je wie ik ben en hoe dat door spreekt in mijn werk . Dat moet wel passen bij jou, anders heeft opstarten geen zin.

Bijgewerkt op 22-09-2022

Nieuwe aanmeldingen haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Heb je eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gedaan in mijn praktijk:
Je meldt je aan via de contactpagina. Ik neem telefonisch contact op met jou of een van jullie voor overleg over de mogelijkheden. Bij een 2e haptonomische zwangerschapsbegeleiding zijn 4 sessies vaak voldoende.

Ben jij/zijn jullie niet eerder voor een begeleidingstraject in mijn praktijk geweest:
Je start de begeleiding op rond 20-22 weken en uiterlijk 24 weken. Ik heb ruimte voor je als je in de week van 17 oktober niet meer dan 22 wkn zwanger bent. Daarnaast moeten onze agenda’s matchen en jullie wensen en verwachtingen passen bij hoe ik werk. Misschien goed om te weten dat je in 1ste instantie om de 3 weken en later om de 2 weken komt, lees hier verder.

Aanmelden
doe je via de contactpagina. Als je me op een andere manier benadert, volgen we toch het traject wat ik hierna schets.

Telefonisch contact.
Ik neem telefonisch contact op met jou of een van jullie voor overleg – max 10 min – over de duur van de zwangerschap, of het een eerste of volgende zwangerschap betreft, eventuele specifieke omstandigheden en jullie mogelijkheden op mijn werkdagen. Aan de hand daarvan kijk ik of ik mogelijkheden zie je/jullie te begeleiden. Zo nee, dan zal ik jullie namen van collega’s geven. Zo ja, dan maken we een afspraak voor een intake, live in de praktijk of op afstand per beeldbellen.

Intake
Wil je de begeleiding samen met je partner doen dan is dat een gesprek in de praktijk of op afstand per beeldbellen met 3-en. De eerste 30 min. van dit gesprek zijn kosteloos, daarna bereken ik je de resterende tijd – tot een maximum van 50 min – conform de tariefgroep waar jij/jullie in valt/vallen.

Het doel van dit gesprek is elkaar leren kennen, ontdekken of je deze begeleiding wilt opstarten in mijn praktijk. Ik probeer een nog betere inschatting te  maken of ik je/jullie voldoende denk te kunnen begeleiden.

Dit gesprek is niet bedoeld voor vragen als hoe het opstarten van de therapie in zijn werk gaat, mijn werktijden en dagen, mijn tarief en de vergoeding. Daarop  vind je het antwoord in de links hieronder. Natuurlijk mag je er me vervolgens een vraag over stellen als iets niet duidelijk is.

Informatie te lezen vooraf aan je contactname.
Misschien heb je geen zin veel te lezen, maar ik wil je/jullie toch vragen (beide) door de pagina’s over zwangerschapsbegeleiding op deze site te bladeren zodat je een beetje een idee hebt waar je je voor gaat aanmelden.
Andere belangrijke informatie:
Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je mijn werkdagen- en tijden.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je wie ik ben, wat door spreekt in mijn begeleiding, dus best belangrijk is.

Bijgewerkt op 22-09-2022

Je bent van harte welkom!