Nieuwe cliënten

Werkdagen en -tijden.

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • Maandag: eerste tijd 13.40 uur, laatste tijd 18.00 uur.
   18.00 op maandag is voor cliënten waarmee ik dat bij aanmelding of op een later tijdstip expliciet afgesproken heb. Deze tijd is alleen via mij boekbaar (dus niet online). Hebben we dat niet afgesproken: je mag me altijd vragen of er op een specifieke maandag toevallig een plekje vrij is.
  • Dinsdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 14.00 uur.
  • Donderdag:
   • tot 09-11-2020: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 16.50 uur
   • vanaf 09-11-2020: eerste tijd 11.20 uur, laatste tijd 16.50 uur
  • Vrijdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 12.50.

Inclusief de huidige week staan er meestal 10 werkweken open voor online boekingen. Als dat in een bepaalde periode anders is hoor je dat per mail van mij. Meer informatie over het maken van afspraken vind je op hier.

COVID-19 en het opstarten van haptotherapie óf een haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Alle contactberoepen, dus ook haptotherapeuten, mogen vanaf 11 mei het werken in de praktijk binnen de 1.5 mtr grens weer gaan opstarten. Om de kans op besmetting van elkaar tot een minimum beperken is een aantal expliciete voorwaarden genoemd:

 • Het werk zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand organiseren.
  Daarom geef ik naast haptotherapie sessies in de praktijk- mét aanraking met in acht neming van de 1,5 mtr. afstand of mét aanraking binnen de 1,5 mtr. – ook buiten-sessies en beeldbellen sessies. Meer informatie daarover lees je hier.
  Bij de zwangerschapsbegeleiding kom je voor alle sessies in de praktijk. Meestal kunnen we de 1,5 mtr. afstand niet waarborgen, omdat ik je aanraak op o.a. je buik. Maar we bespreken samen hoe we dat vorm gaan geven.
 • Vooraf checken van jouw gezondheid om zo na te gaan of een binnen- of buitensessie een risico oplevert. Dat doe ik vooraf aan elke sessie per mail door middel van een 4-tal vragen.
 • Hygiëne eisen voor een binnen- of buitensessie om besmetting tegen te gaan. Dit vraagt om inmiddels erg bekend maatregelen als handen wassen als je binnenkomt en weggaat en aanpassingen in gebruik van de water-, thee- en koffie faciliteiten. Tot aanpassingen in wat je meeneemt naar een sessie in de praktijk, denk aan een eigen laken en handdoek en regels omtrent kleding. Lees daarvoor het behandel- en hygiëneprotocol.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie.

Ik heb op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten. Ik werk niet met een wachtlijst. Uiterlijk vrijdag 25 september hoop ik meer te kunnen zeggen over óf ik op relatief korte termijn weer wel ruimte heb of dat deze situatie nog even voorduurt. Dus heb je belangstelling voor haptotherapie in mijn praktijk, kijk deze week af en toe nog even op deze pagina.

Hoe werkt het als ik wél ruimte heb voor nieuwe cliënten haptotherapie.

Na je aanmelding per mail maken we een afspraak voor een max 15 min beeldbellen gesprek per Whatsapp of Therapieland, hieraan zijn geen kosten verbonden. Of voor een max. 30 min kennismaking in de praktijk. Hiervoor betaal je € 25,00. Dat bedrag verreken ik met je 1ste factuur als je de begeleiding werkelijk opstart. Je kunt je voorkeurskeuze aangeven in het contactformulier. Ik zal je vervolgens wat tijdsopties mailen.

In dit eerste korte gesprek maken we kennis, geef jij de reden van hulp zoeken aan en stel je je eerste vragen. Ik probeer in te schatten in hoeverre jouw hulpvraag past bij mij als haptotherapeute. Én in hoeverre ik denk je te kunnen helpen met het onderzoeken van deze hulpvraag  met haptotherapie. Als we beide denken dat haptotherapie zinvol kan zijn maken we afspraken voor de 1ste 4 sessies. Meer over het verdere verloop lees je bij voorgaande link.

Oud cliënt(e):
Fijn als je bovenstaande informatie voor nieuwe cliënten leest. Prima als je me vervolgens mailt of appt. Dan maken we een (beeld)bel afspraak  waarin we kort overleggen over je hulpvraag en over de vraag of haptotherapie passend is bij deze hulpvraag. En kijken we samen hoe we het proces het beste kunnen opstarten Ik begeleid je graag weer verder in je proces!

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 21 september 2020.

Nieuwe cliënten haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding, mits je op moment van opstarten niet meer dan  24 weken zwanger bent. In een 1ste zwangerschap maken we 6 afspraken. En bij een 2e of volgende zwangerschap, waarbij je bekent bent met haptonomische zwangerschapsbegeleiding, meestal 4 afspraken.

Spreekt mijn werkwijze je aan dan kun je me het beste mailen via het contactformulier. Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum vermeldt. Fijn als je vóór je me mailt of belt de informatie hieronder leest en de pagina’s op de site over zwangerschapsbegeleiding door ‘bladert’. Dankjewel!

Na je aanmelding per mail maken we een afspraak voor een max 15 min beeldbellen gesprek per Whatsapp of Therapieland, hieraan zijn geen kosten verbonden. Of voor een max. 30 min kennismaking in de praktijk. Hiervoor betaal je € 25,00. Dat bedrag verreken ik met je 1ste factuur als je de begeleiding werkelijk opstart. Je kunt je voorkeurskeuze aangeven in het contactformulier. Ik zal je vervolgens wat tijdsopties mailen.

Dit gesprek kan met een van jullie of jullie beide. Voor mij is deze kennismaking met (een van) jullie voldoende. Maar willen jullie – vóór je de zwangerschapsbegeleiding opstart – graag live kennismaken met mij, dan maken we een afspraak voor een live gesprek in de praktijk op 1,5 mtr afstand. Ik reserveer daarvoor 30 minuten en bereken hiervoor € 25,00. Als jullie besluiten de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op jullie 1ste factuur.

In dit (beeld)bellen of live gesprek kun je aanvullende informatie geven over de zwangerschap en ( een deel van) je vragen stellen. Samen kijken we of begeleiding w.b. agenda’s en vakantie’s mogelijk is en wanneer jullie kunnen opstarten

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Oud cliënten.
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Maar vooral: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Deze informatie is bijgewerkt op 14 september 2020.

Je bent van harte welkom!