Nieuwe cliënten

Is er ruimte voor nieuwe cliënten en hoe meld je je aan.

Werkdagen en -tijden lees je hier

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie.

Ik heb beperkt ruimte voor nieuwe cliënten. Aanmelden heeft allen zin als je flexibel bent in afspraakdag en afspraaktijd en niet perse aan het begin of einde van een dag een afspraak wilt.

Hoe werkt het als je opstart met haptotherapie in mijn praktijk.

Eerste contact.

Als je je aanmeldt doe ik je per mail een voorstel voor een korte kennismaking. Dat doe ik meestal dezelfde dag, dus check a.u.b. je mail zodat je op mijn voorstellen kunt reageren! Deze kennismaking is óf een 15 tot 30 min beeldbellen gesprek per Therapieland, hieraan zijn geen kosten verbonden. Óf  een ongeveer 30 min kennismaking in de praktijk. Hiervoor betaal je € 25,00. Dat bedrag verreken ik met je 1ste factuur als je de begeleiding werkelijk opstart. Je kunt je voorkeurskeuze aangeven in het contactformulier. (Ivm de lockdown is kennismaken in de praktijk op dit moment geen optie).

In dit eerste korte gesprek maken we kennis, geef jij de reden van hulp zoeken aan en stel je je eerste vragen. Ik ga  ervan uit dat je voor je je aanmeldt gelezen hebt waar dit kennismakingsgesprek voor dient, hoe het opstarten van haptotherapie in mijn praktijk verloopt, wat we doen in de sessies, wat je kunt leren en hoe ik werk. En je op de hoogte bent van mijn tarieven en de vergoeding van haptotherapie. De links naar deze informatie vind je hieronder op een rijtje.
Lees echt even deze pagina, zodat je weet wat de beperkingen door COVID zijn tijdens deze lockdown voordat je me mailt of belt. Ik overleg graag met je hierover.

Ben je oud cliënt(e):
We kunnen een (beeld)bel afspraak  maken waarin we kort overleggen over je hulpvraag en nagaan of haptotherapie passend is bij deze hulpvraag. Ik kijk in dat gesprek ook of ik voldoende kennis en affiniteit heb om je bij deze hulpvraag te begeleiden. Daarnaast gaan we na per wanneer opstarten mogelijk is.

Belangrijke informatie waarvan ik het fijn vind dat je deze leest voor je me mailt en zeker voor we een (beeldbel) intakegesprek hebben.

Hier lees je wie ik ben.
Hier lees je wat we doen in de sessies, wat je kunt leren en hoe ik werk.
Hier lees je hoe opstarten van haptotherapie in mijn praktijk in zijn werk gaat.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Bijgewerkt op  02-03-2021.

Nieuwe cliënten haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Ik heb zeer beperkt ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding. Lees hier mijn werktijden.

De begeleiding start tussen de 20ste en 24ste week van de zwangerschap. Maar eerder aanmelden is raadzaam.

In een 1ste zwangerschap maken we meestal 6 afspraken. En bij een 2e of volgende zwangerschap, waarbij je bekent bent met haptonomische zwangerschapsbegeleiding, meestal 4 afspraken.

Spreekt mijn werkwijze je aan dan kun je me het beste mailen via het contactformulier. Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum vermeldt. Na je aanmelding per mail maken we een afspraak voor een maximaal 30 min beeldbellen gesprek per Therapieland, hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit gesprek heb ik met jullie beide.
Lees echt even deze pagina, zodat je weet wat de beperkingen door COVID zijn tijdens deze lockdown voordat je me mailt of belt. Ik overleg graag met je hierover.
De in het aanmeldingsformulier genoemde ongeveer 30 min kennismaking in de praktijk is momenteel niet mogelijk.

Wat er in dit (beeldbel) gesprek aan de orde komt, waar het voor dient en hoe je je er op voorbereid lees je hier.

Hier lees je wie ik ben.
Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Oud cliënten.
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Maar vooral: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Bijgewerkt op  24-02-2021.

Je bent van harte welkom!