Nieuwe cliënten

Werkdagen en -tijden

  • Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
    • Maandag: eerste tijd 12.30 uur laatste tijd 16.50 uur.
    • Dinsdag: eerste tijd rond 12.00-12.30 uur, laatste tijd 19.00 uur. De 2 laatste afspraaktijden – 17.50 en 19:00 – zijn alleen via mij te boeken, mits ik bij aanmelding of op een later tijdstip aangegeven heb dat ik op die tijden ruimte heb voor je.
    • Donderdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 16.50
    • Vrijdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 10.50 of 12.30.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Voor haptotherapie heb ik helaas een cliëntenstop. Ik werk niet met een wachtlijst, ik raad je aan een andere haptotherapeute te zoeken. Ik werk deze tekst als er meer duidelijkheid is bij, dus op deze plek lees je vanzelf wanneer ik weer wél ruimte heb voor nieuwe cliënten.

Ben je een oudcliënt(e): Ik vrees dat ik op dit moment ook voor jou geen ruimte kan creëren, maar je mag me bellen of appen voor meer informatie en overleg.

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 22 januari 2020.

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapbegeleiding vanaf 2e helft maart. Je kunt de zwangerschapsbegeleiding  opstarten als je op moment van opstarten niet meer dan 24 weken zwanger bent én als we er agendatechnisch uitkomen. Hoe eerder in de zwangerschap je je aanmeldt, hoe groter de kans dat jullie werkelijk een begeleiding bij mij kunnen opstarten.

Heb je belangstelling dan kun je me bellen of aanmelden via het contactformulier.  Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum vermeldt. Vervolgens hebben we telefonisch contact. Je kunt eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen. We overleggen over jullie wensen en mijn mogelijkheden. We kijken of begeleiding w.b. agenda’s en vakantie’s  mogelijk is. Misschien vast handig om te weten dat ik op vrijdagen geen ruimte heb voor nieuwe afspraken.

Bovenstaande telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jullie er als nieuwe cliënten behoefte aan hebben persoonlijk kennis met mij te maken vóór jullie besluiten tot het opstarten van de zwangerschapsbegeleiding, is in plaats van bovenstaande telefonische kennismaking een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20-30 minuten en bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op jullie 1ste factuur.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Oud cliënt(e).
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Ook als je een andere uitgerekende datum hebt dan ik boven beschrijf: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Deze informatie is bijgewerkt op 22  januari 2020.

 

Je bent van harte welkom!