Nieuwe cliënten

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • Maandag en donderdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 16.40
  • Dinsdag: eerste tijd 12.10 uur, laatste tijd 19:00, deze laatste tijd is alleen per mail via mij te boeken.
  • Vrijdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 15.50

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding, mits je op dit moment niet meer dan 18 weken zwanger bent. Je kunt dan starten vanaf de week van 7 januari.

Of jullie werkelijk een begeleiding kunnen opstarten bij mij is vooral afhankelijk van de gezamenlijke mogelijkheden in jullie en mijn agenda en hoeveel weken je zwanger bent op moment van aanmelden. (Hoe eerder in de zwangerschap je je aanmeldt, hoe meer kans dat een begeleiding ook werkelijk gaat lukken.)

Je kunt me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier. Heel fijn als je je uitgerekende datum vermeldt. I.v.m. de nieuwe privacywet: meer vermelden dan ik vraag is niet nodig. Ik neem vervolgens telefonisch contact op met je om te overleggen over je aanmelding en/of een afspraak te maken voor jullie 1ste begeleiding. In dat gesprek kun je eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. Maar als je er als nieuwe cliënt(e) behoefte aan hebt persoonlijk kennis met mij te maken, vóór je besluit tot het opstarten van een zwangerschapsbegeleiding, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 3 december 2018.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Ik werk niet met een wachtlijst. Als ik ruimte heb lees je dat hier. Ik kan het niet precies zeggen, maar hoop op eind januari/begin februari 2019. Maar dat duurt nog een tijdje dus ik raad je aan een andere haptotherapeute te zoeken.

Deze informatie is bijgewerkt op 3 december 2018.

 

Je bent van harte welkom!