Nieuwe aanmeldingen haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding

Is er ruimte voor jou als nieuwe cliënt(e)

Aanmeldingen haptotherapie.

Ben je niet eerder voor een haptotherapie in mijn praktijk geweest:
Ik heb ruimte voor een paar nieuwe haptotherapie cliënten in de week van 6 juni, waarbij je voor je eerste afspraken moet invoegen in mijn al gevulde agenda. Het heeft alleen zin je aan te melden:

  • Als je in de week van 6 juni kunt opstarten. Als dat in principe kan voor je dan zullen we dat ook nog even samen moeten afstemmen want jij weet niet precies op welke dagen ik in die eerste weken ruimte heb. Maar later in juni of in juli opstarten is geen optie.
  • Én als je op minimaal 2 dagdelen op mijn werkdagen zoals deze zijn vanaf eind juni afspraken kunt maken.
  • Én op de hoogte bent van de tarieven voor haptotherapie en de manier waarop haptotherapie deels vergoed wordt vanuit een aanvullende verzekering en daarmee akkoord gaat. (Behandeling onder de noemer fysiotherapie is niet mogelijk, splitsen van een sessie in 2 kortere sessies is ook niet mogelijk.)
  • Én kunt leven met mijn afwezigheid deze zomer van 15 juli tot 23 augustus. Dat betekent dat je in ieder geval de intakesessies kunt afronden voor ik op vakantie ga. En daarna 5 tot 6 weken geen therapie hebt, nog even los van je eigen vakantie.

Ik weet het, het zijn wat veel alsen en maren, maar dit is op dit moment niet anders.

Heb je hier vragen over, laat het me weten.
Is dit allemaal akkoord voor je stuur me dan een mail dan doe ik je een voorstel voor een beeldbelgesprek. De eerste 20 min van dit beeldbel- of live gesprek zijn kosteloos, daarna bereken ik je de resterende tijd – tot max 45 min – conform de tariefgroep waar je valt. In dit gesprek kijken we samen kort naar bovenstaande issues en gaan we na of je bij mij aan het goede adres bent met de vragen die je hebt. Meer informatie hierover vind je hier, fijn als je dit leest.

Heb je eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gedaan in mijn praktijk:
Laat me weten dat je haptotherapie wilt (her)opstarten. Dan hebben we kort telefonisch overleg over je reden van hulp zoeken. En kijken we samen of je ook met je huidige hulpvraag bij mij aan het goede adres bent en op welke termijn er mogelijkheden voor therapie zijn.

Hier lees je hoe het opstarten van haptotherapie in mijn praktijk verloopt. Daar lees je ook wat er in deze kennismaking aan de orde komt.
Hier lees je mijn werkdagen- en tijden.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.
Hier lees je wie ik ben.

Bijgewerkt op 18-05-2022

Nieuwe aanmeldingen haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Heb je eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gedaan in mijn praktijk:
Laat me weten dat je belangstelling hebt voor zwangerschapsbegeleiding in mijn praktijk. Dan neem dan  ik contact op met je voor overleg over de mogelijkheden.

Ben jij/zijn jullie niet eerder voor een begeleidingstraject in mijn praktijk geweest:
Je start de begeleiding op rond 20-22 weken en uiterlijk 24 weken.
Je kunt je aanmelden voor het opstarten van een zwangerschapsbegeleiding als je 1ste helft juni niet meer dan 22 wkn zwanger bent. Dan moeten we vervolgens ook nog even kijken of de begeleiding lukt met de geplande (zomer)vakanties. Mijn vakantie is van 15 juli tot 23 augustus.

Als je me mailt en je uitgerekende datum vermeldt, bel of mail ik een van jullie op werkdagen binnen 24 uur.  In die mail of dat gesprek overleggen we over jullie mogelijkheden en kijken of deze matchen met mijn mogelijkheden. Fijn als je vooraf aan je contactname mijn werkdagen checkt en vast gaat wanneer jullie vakantie hebben..
Matchen onze mogelijkheden dan maken we een afspraak voor een  kennismakingsgesprek met 3-en per beeldbellen. Soms kan dit ook live. Matchen onze mogelijkheden niet dan kan ik jullie doorverwijzen naar een collega.

De eerste 20 min van dit beeldbel- of live gesprek zijn kosteloos. Daarna bereken ik jullie de resterende tijd – tot max 45 min – conform de tariefgroep waar jullie in vallen.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je mijn werkdagen- en tijden.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je wie ik ben.

Bijgewerkt op 18-05-2022

Je bent van harte welkom!