Skip to main content

Nieuwe aanmeldingen

Is er ruimte voor jou als nieuwe cliënt(e)

Scroll naar beneden voor informatie over aanmelding voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Haptotherapie

Ik heb enkele plekken voor een eerste verkennende afspraak vanaf de week van 11 maart. Het online kennismakingsgesprek kan op korte termijn, meestal een aantal dagen na je aanmelding. Ook als je nog heel erg zoekend bent en meer wilt weten over de mogelijkheden voor begeleiding in mijn praktijk kun je zo’n gesprek inplannen.

Ik vertrouw erop dat je – voor je contact met me opneemt – de eerste 3 pagina’s onder het kopje haptotherapie leest en nagaat of therapie in mijn praktijk passend is voor jou,  je afspraken kunt maken op mijn werkdagen en – tijden en akkoord kunt gaan met mijn tarieven.

Zo ja en voel je een klik dan kun je in mijn online agenda een ‘vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek per beeldbellen’ inplannen. Kun jij niet op de tijden die je online ziet? Laat me dit weten per app of mail en vermeldt je telefoonnummer. Ik bel je om samen te kijken of we een ander moment kunnen vinden.

Na het inplannen van de afspraak voor het kennismakingsgesprek krijg je een bevestigingsmail. Hierin vind je o.a.  een aantal vragen waarmee je je voorbereidt op ons telefoongesprek. Tijdens het gesprek bespreken we de reden van op willen starten van therapie en kijken samen of een eerste verkennende sessie in mijn praktijk zinvol lijkt.

Bijgewerkt op 16-02-2024

Begeleiding bij bijzondere omstandigheden rondom zwanger worden, zwanger (geweest) zijn en geboorte

Deze begeleiding valt onder haptotherapie.
Heb je informatie op deze pagina gelezen en spreekt deze je aan. Lees dan verder onder het kopje haptotherapie. Voel je nog steeds een ‘ja’, dan kun je een ‘vrijblijvend kosteloos  kennismakingsgesprek per beeldbellen’ inplannen via de link hierboven.

Bijgewerkt op 05-02-2024

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Deze begeleiding geef ik nog maar mondjesmaat en alleen aan jou of jullie als de zwangere vrouw eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gevolgd heeft in mijn praktijk.  Ben jij als partner van een zwangere vrouw cliënt(e) in mijn praktijk geweest dan overleg ik graag samen met jullie of zwangerschapsbegeleiding in mijn praktijk voor jullie mogelijk is.
Is dat zo, dan heb ik ruimte voor een eerste afspraak vanaf eind januari / begin februari. Mits je op moment van starten niet meer dan 24 weken zwanger bent.

Ik vertrouw erop dat jullie voor je je aanmeldt de informatie onder het kopje praktisch (bv werkdagen en -tijden en tarieven) en  de pagina’s onder het tabblad zwangerschap lezen. Spreekt die informatie je/jullie aan en passen mijn werkdagen en -tijden jullie plan dan een  ‘vrijblijvende kosteloos kennismakingsafspraak per beeldbellen’ in. We kijken daarin samen of begeleiding in mijn praktijk bij jouw/jullie situatie en uitgerekende datum mogelijk en wenselijk is. Kom je als zwangere samen met je partner dan voer ik dat gesprek graag met jullie beide.

Je kunt dit gesprek online inplannen, voor een beperkt aantal dagen in de toekomst. Na het inplannen van de afspraak beantwoord je een aantal vragen, deze vind je in de afspraak bevestigingsmail.

Is geen van jullie beide eerder cliënt(e) geweest bij mij dan kun je voor de haptonomische zwangerschapsbegeleiding contact opnemen met mijn collega Moniek van Slagmaat.
Bijgewerkt op 22-01-2024

Je bent van harte welkom!