Nieuwe cliënten

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • Maandag en donderdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 16.40
  • Dinsdag: eerste tijd 12.10 uur, laatste tijden 17.50 en 19:00, deze laatste 2 zijn niet online maar alleen via mij te boeken. Er is daar op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten.
  • Vrijdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 15.50

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Voor oud- cliënten of bij haptonomische zwangerschapsbegeleiding bij een tweede of volgende zwangerschap/geboorte: scrol naar beneden.

Voor de eerste keer haptonomische begeleiding tijdens een zwangerschap en rondom de geboorte:
Je kunt je aanmelden voor zwangerschapsbegeleiding met een uitgerekende datum vanaf eind oktober. De begeleiding kan starten vanaf de 20ste week van de zwangerschap en uiterlijk in de 24ste week. Maar: ik heb vakantie van 15 juli tot en met 19 augustus. In die periode kunnen we geen afspraken maken en dat moet in te passen zijn in de zwangerschap en te combineren zijn met jullie vakantie.

Heb je belangstelling en ben je niet voor eind oktober uitgerekend dan kun je me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier.  Heel fijn als je je uitgerekende datum vermeldt. Vervolgens hebben we telefonisch contact. We overleggen over jullie wensen en mijn mogelijkheden. En kijken of begeleiding w.b. agenda’s en vakantie’s  mogelijk is. In dat gesprek kun je eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jullie er als nieuwe cliënten behoefte aan hebben persoonlijk kennis met mij te maken vóór jullie besluiten tot het opstarten van de zwangerschapsbegeleiding, is als vervolg op deze telefonische kennismaking een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Bij een 2e of volgende haptonomische zwangerschapsbegeleiding – dus voor een tweede of volgende zwangerschap/ geboorte – maar voor de 1ste keer in mijn praktijk
Alles wat hierboven staat is ook voor jullie van toepassing. Jullie hebben waarschijnlijk alleen minder afspraken nodig.

Oud cliënt(e).
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Ook als je een andere uitgerekende datum hebt dan ik boven beschrijf: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Deze informatie is bijgewerkt op 4 april 2019

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Ik werk niet met een wachtlijst, ik raad je aan een andere haptotherapeute te zoeken. Op deze plek lees je vanzelf wanneer ik weer wél ruimte heb voor nieuwe cliënten.

Ben je een oudcliënt(e): bel of mail me dan hebben we telefonisch contact en kijk ik wat ik op korte termijn voor je kan doen.

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.

Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 18 maart 2019.

 

Je bent van harte welkom!