Nieuwe aanmeldingen haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding

Is er ruimte voor jou als nieuwe cliënt(e)

Scroll naar beneden voor informatie over aanmelding voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Is er ruimte voor nieuwe aanmeldingen haptotherapie.

Ik heb vanaf eind februari ruimte voor een beperkt aantal sessies met oud cliënten, die relatief kort geleden een traject gevolgd hebt in mijn praktijk en voor haptotherapie bij bijzondere omstandigheden rond zwangerschap en geboorte. Geldt een van beide voor jou dan kun je me mailen en neem ik telefonisch contact op met je. En kijken we samen of je met je hulpvraag aan het goede adres bent bij mij en of je kunt op mijn werkdagen. Dan hoor je van mij of en op welke termijn precies begeleiding mogelijk is.

Ben je geen oud-cliënte dan heb ik helaas geen ruimte voor je. Ik werk niet met een wachtlijst. Ik vermoed dat ik pas weer ruimte heb vanaf juli 2023. Ik raad je aan een andere haptotherapeute te zoeken. Heb je een vraag aan me dan mag je me deze natuurlijk mailen. Fijn als je je telefoonnummer meestuurt, want sommige vragen zijn makkelijker en sneller te beantwoorden per telefoon.

Bijgewerkt op 30-01-2023

Begeleiding rondom zwangerschap en geboorte.

Ik ben mijn praktijk wat aan het afbouwen, dat betekent voor jou als zwangere:

  • de ‘haptonomische zwangerschapsbegeleiding’ geef ik nog maar mondjesmaat en alleen aan jou of jullie als de zwangere vrouw eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gedaan heeft in mijn praktijk.
  • de ‘begeleiding bij bijzondere omstandigheden rondom zwangerschap en geboorte‘ is ook mogelijk als je niet eerder cliënt(e) in de praktijk geweest bent.

Is een van beide situaties op jou/jullie van toepassing dan lees je meer informatie onder de kopjes praktisch en zwangerschap. Spreekt die informatie je/jullie aan dan kun je me mailen, appen of bellen. En overleggen we telefonisch of begeleiding in mijn praktijk bij jouw/jullie uitgerekende datum en situatie mogelijk en wenselijk is en of jullie kunnen op mijn werkdagen.

  • Is de zwangere vrouw niet eerder in mijn praktijk geweest voor zwangerschapsbegeleiding of haptotherapie, dan kun je helaas niet meer terecht in mijn praktijk. Je kunt contact opnemen met Moniek van Slagmaat.

Bijgewerkt op 30-01-2023

Je bent van harte welkom!