Nieuwe cliënten

Nieuwe cliënt zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding. Je kunt de begeleiding starten vanaf rond de 20 weken zwangerschap tot uiterlijk  24 weken zwangerschap bij start van de begeleiding (dus niet aanmelding!).

Of jullie werkelijk een begeleiding kunnen opstarten bij mij is vooral afhankelijk van de gezamenlijke mogelijkheden in jullie en mijn agenda en hoeveel weken je zwanger bent op moment van aanmelden. (Hoe eerder in de zwangerschap je je aanmeldt, hoe meer kans dat een begeleiding ook werkelijk gaat lukken.)

Je kunt me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier. Heel fijn als je je uitgerekende datum vermeldt. I.v.m. de nieuwe privacywet: meer vermelden dan ik vraag is niet nodig. Ik neem vervolgens telefonisch contact op met je om te overleggen over je aanmelding en/of een afspraak te maken voor jullie 1ste begeleiding. In dat gesprek kun je eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. Maar als je er als nieuwe cliënt(e) behoefte aan hebt persoonlijk kennis met mij te maken, vóór je besluit tot het opstarten van een zwangerschapsbegeleiding, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 11 oktober 2018.

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Ik werk niet met een wachtlijst, ik raad je aan een andere haptotherapeute te zoeken.
Op deze pagina lees je wanneer ik weer ruimte heb voor nieuwe cliënte, zoals het er nu uitziet is dat op zijn vroegst half november.

Oud-cliënt(e): bel me zodat we kunnen overleggen o0cver wat ik op korte termijn voor je kan doen.

Als  je me belt op 06-83717075 of mailt via het contactformulier  neem ik telefonisch contact met je op. We kijken dan samen kort naar de reden van hilp zoeken en of jouw mogelijkheden om een afspraak te kunnen maken overeenkomen met wat ik je te bieden heb.  De vragen die je hebt kun je me dan stellen.

I.v.m. de nieuwe privacywet: als je me mailt is het voldoende als je vermeldt dat  je belangstelling hebt voor haptotherapie of een vraag hebt.  Nadat ik je mail ontvangen heb of je voicemail gehoord heb neem ik telefonisch contact op met je. In dat gesprek kun je je je aanmelding toelichten en/of je vragen stellen.

Hier lees je meer over intake en vervolgafspraken haptotherapie.
Hier lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. En maken we dan ook een afspraak voor een intake. Een intake duurt 60 minuten en heeft dezelfde prijs als een sessie.

Als je als nieuwe cliënt, vóór je besluit tot een intake, behoefte hebt aan persoonlijk kennismakingsgesprek met mij in de praktijk, maken we daar een afspraak van 20 minuten voor. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je vervolgens besluit tot een intake breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 11 oktober 2018.

 

Je bent van harte welkom!