Nieuwe cliënten

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Mijn werktijden:

  • Maandag en donderdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 16.50.
  • Dinsdag: eerste tijd 11.00 uur of 12.10, laatste tijd 19:00.
  • Vrijdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 15.20 en soms 16.30

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapbegeleiding. Je kunt de zwangerschapsbegeleiding  opstarten als je op moment van opstarten niet meer dan 24 weken zwanger bent.
Heb je belangstelling dan kun je me bellen of aanmelden via het contactformulier.  Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum, of het een 1ste of volgende zwangerschap betreft en eventuele geplande vakanties in de zwangerschapsperiode vermeldt.
Vervolgens hebben we telefonisch contact. We overleggen over jullie wensen en mijn mogelijkheden. Je kunt eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen. Daarnaast kijken we of begeleiding w.b. agenda’s en vakantie’s  mogelijk is. Hoe eerder in je zwangerschap je je aanmeldt, hoe groter de kans dat jullie werkelijk een begeleiding bij mij kunnen opstarten.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jullie er als nieuwe cliënten behoefte aan hebben persoonlijk kennis met mij te maken vóór jullie besluiten tot het opstarten van de zwangerschapsbegeleiding, is als vervolg op deze telefonische kennismaking een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20-30 minuten en bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op jullie 1ste factuur.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Oud cliënt(e).
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Ook als je een andere uitgerekende datum hebt dan ik boven beschrijf: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Deze informatie is bijgewerkt op 11 oktober 2019

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb ruimte voor enkele nieuwe cliënten haptotherapie vanaf de week van 28 oktober. Ik heb vooral plek op dinsdag overdag, andere dagen moeten we even samen naar kijken.

Je meldt je aan door me te bellen of via het contactformulier. Ik neem vervolgens telefonisch contact op met je. We maken kort kennis en ik hoor graag de reden van hulpzoeken. Je kunt in dat gesprek zonodig aanvullende informatie geven en je vragen stellen. Ik probeer in dat gesprek ook te bepalen of jouw hulpvraag geschikt is voor de haptonomische benadering en past bij mij als haptotherapeute. Als we beide denken dat een intake zinvol is kijken we of het agendatechnisch mogelijk is afspraken te maken.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jij er als nieuwe cliënt(e) behoefte aan hebt live kennis te maken met mij vóór je besluit tot een intake, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik maak daarvoor op korte termijn 20-30 minuten tijd. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding in mijn praktijk op te starten breng ik dit bedrag in mindering op de factuur van je intake.

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 11 oktober 2019.

 

Je bent van harte welkom!