Nieuwe cliënten

Zomervakantie en werkdagen

Ik ben afwezig tot maandag 20 augustus.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Maandag en donderdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 16.40 uur.
Dinsdag: eerste tijd 12.30 uur, laatste tijd 19.00 uur.
Vrijdag: eerste tijd 9.00 uur, laatste tijd 15.30 uur.

Nieuwe cliënt zwangerschapsbegeleiding

Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding vanaf 2e helft augustus, mits je op moment van starten niet meer dan 24 weken zwanger bent. Je kunt de begeleiding starten vanaf rond de 20 weken zwangerschap. Maar…. of jullie werkelijk een begeleiding kunnen opstarten bij mij is vooral afhankelijk van de combinatie van jullie en mijn vakantie (mijn vakantie vind je in het kopje hierboven)  in relatie tot de duur van jullie zwangerschap. Daarnaast zijn de gezamenlijke mogelijkheden in jullie en mijn agenda en hoeveel weken je zwanger bent op moment van aanmelden belangrijk. (Hoe eerder in de zwangerschap je je aanmeldt, hoe meer kans dat een begeleiding ook werkelijk gaat lukken.)

Je kunt me bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier. Heel fijn als je je uitgerekende datum vermeldt. I.v.m. de nieuwe privacywet: meer vermelden dan ik vraag is niet nodig. Ik neem  na mijn vakantie – rond 20 augustus – telefonisch contact op met je om te overleggen over je aanmelding en/of een afspraak te maken voor jullie 1ste begeleiding. In dat gesprek kun je eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen.

Meld je je aan en besluit je later toch een andere begeleidster te zoeken, dan is het fijn als je me dat ook even meldt. Dankjewel.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. Maar als je er als nieuwe cliënt(e) behoefte aan hebt persoonlijk kennis met mij te maken, vóór je besluit tot het opstarten van een zwangerschapsbegeleiding, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 14 augustus 2018.

Nieuwe cliënt haptotherapie

Ik heb op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie. Ik raad je aan een andere haptotherapeut(e) te zoeken. Uiterlijk 28 augustus lees je hier wanneer ik inschat weer ruimte te hebben. Op dit moment heb ik geen idee of dat bv begin of half september is of later.

Wil je me graag spreken dan kun je me bellen op 06-83717075 of mailen via het contactformulier. Maar tijdens mijn vakantie ben ik offline, ik reageer rond 20 augustus op je mail/voicemail.

I.v.m. de nieuwe privacywet: als je me mailt is het voldoende als je vermeldt dat  je belangstelling hebt voor haptotherapie of een vraag hebt.  Nadat ik je mail ontvangen heb of je voicemail gehoord heb neem ik telefonisch contact op met je. In dat gesprek kun je je je aanmelding toelichten en/of je vragen stellen.

Ben je een oud-cliënt(e), bel of mail me over de mogelijkheden die er zijn voor herstart van je therapie.

Hier lees je meer over intake en vervolgafspraken haptotherapie.
Hier lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Vaak is een telefonische kennismaking voldoende. En maken we dan ook een afspraak voor een intake. Een intake duurt 60 minuten en heeft dezelfde prijs als een sessie.

Als je als nieuwe cliënt, vóór je besluit tot een intake, behoefte hebt aan persoonlijk kennismakingsgesprek met mij in de praktijk, maken we daar een afspraak van 20 minuten voor. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je vervolgens besluit tot een intake breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Deze informatie is bijgewerkt op 14 augustus 2018.

 

Je bent van harte welkom!