Skip to main content

Nieuwe aanmeldingen

Is er ruimte voor jou als nieuwe cliënt(e)

Scroll naar beneden voor informatie over aanmelding voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Haptotherapie.

Ik heb ruimte voor nieuwe therapie cliënten vanaf 26 juni.
Voel je een klik bij mijn wijze van werken zoals beschreven onder het kopje haptotherapie, kun je je vinden in hoe ik praktisch gezien werk en  passen mijn werkdagen en – tijden en tarieven je dan hoor ik graag van je. Na je contactname neem ik telefonisch contact op met je voor kort overleg over je exacte hulpvraag en of opstarten van therapie in mijn praktijk wenselijk en zinvol is.
Bijgewerkt op 30-05-2023

Begeleiding bij bijzondere omstandigheden rondom zwanger worden, zwanger (geweest) zijn en geboorte

Deze begeleiding valt onder haptotherapie. Ik heb ruimte voor je vanaf de week van 26 juni.
Heb je informatie op bovenstaande pagina gelezen, voel je een klik en passen mijn werkdagen en – tijden en tarieven je dan hoor ik graag van je. Na je contactname neem ik telefonisch contact op met je voor kort overleg over je exacte hulpvraag en of opstarten van deze begeleiding in mijn praktijk wenselijk en zinvol is.
Bijgewerkt op 30-05-2023

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding. 

Deze begeleiding geef ik nog maar mondjesmaat en alleen aan jou of jullie als de zwangere vrouw eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gevolgd heeft in mijn praktijk. Is dat zo, dan heb ik ruimte voor je/jullie vanaf de week van 26 juni, als je dan niet meer dan 24 weken zwanger bent. Heb je hier belangstelling voor lees dan de informatie onder de kopjes praktisch (bv werkdagen- en tijden en tarieven) en zwangerschap. Spreekt die informatie je/jullie aan dan kun je me mailen, appen of bellen. En overleggen we telefonisch of begeleiding in mijn praktijk bij jouw/jullie situatie en uitgerekende datum mogelijk en wenselijk is.

Heb je voor half juni begeleiding nodig of ben je niet eerder cliënte geweest bij me dan kun je voor de haptonomische zwangerschapsbegeleiding contact opnemen met mijn collega Moniek van Slagmaat.
Bijgewerkt op 30-05-2023

Je bent van harte welkom!