Nieuwe cliënten

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Vanaf 20 augustus op de volgende werktijden.

  • Maandag en donderdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 16.30. O
  • Dinsdag: eerste tijd 11.00 uur, laatste tijden 16.40, 17.50 en 19:00.
    16.40 kun je gewoon online boeken. 17.50 en 19.00 zijn alleen via mij te boeken. Er is daar op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten.
  • Vrijdag: eerste tijd 8.30 uur, laatste tijd 15.20 en soms 16.30

Nieuwe cliënten zwangerschapsbegeleiding

Ik heb beperkt ruimte voor nieuwe cliënten zwangerschapbegeleiding. Je kunt de zwangerschapsbegeleiding  opstarten als je op moment van opstarten niet meer dan 24 weken zwanger bent.
Heb je hier belangstelling voor dan kun je me  bellen of je per mail aanmelden via het contactformulier.  Heel fijn als je daarbij je uitgerekende datum vermeldt. Vervolgens hebben we telefonisch contact. We overleggen over jullie wensen en mijn mogelijkheden. Je kunt eventueel aanvullende informatie geven en je vragen stellen. Daarnaast kijken we of begeleiding w.b. agenda’s en vakantie’s  mogelijk is. Hoe eerder in je zwangerschap je je aanmeldt, hoe groter de kans dat jullie werkelijk een begeleiding bij mij kunnen opstarten.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jullie er als nieuwe cliënten behoefte aan hebben persoonlijk kennis met mij te maken vóór jullie besluiten tot het opstarten van de zwangerschapsbegeleiding, is als vervolg op deze telefonische kennismaking een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik reserveer daarvoor 20 minuten. Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste factuur.

Hier lees je meer over het beste moment van opstarten van een zwangerschapsbegeleiding.
Hier vind je mijn tarieven.
Hier lees je meer over de vergoeding van zwangerschapsbegeleiding.

Oud cliënt(e).
Het is handig en fijn als je bovenstaande leest. Ook als je een andere uitgerekende datum hebt dan ik boven beschrijf: mail of bel me! Dan kijken we samen wat ik voor jou/jullie kan doen.

Deze informatie is bijgewerkt op 8 juni 2019

Nieuwe cliënt(e) haptotherapie

Ik heb beperkt ruimte voor nieuwe cliënten haptotherapie.
Of alleen een intake mogelijk is vóór mijn vakantie 19 juli of aansluitend aan de intake ook een aantal sessies mogelijk zijn is afhankelijk van de match van onze agenda’s.

Je meldt je aan door me te bellen óf per mail via het contactformulier, ik neem vervolgens telefonisch contact op met je. We maken kort kennis en ik hoor graag de reden van hulpzoeken. Je kunt zonodig aanvullende informatie geven en je vragen stellen.  Ik probeer in dat gesprek te bepalen of jouw hulpvraag voldoende past bij mij als haptotherapeute. Als we beide denken dat een intake zinvol is kijken we of het agendatechnisch mogelijk is afspraken te maken.

Deze korte telefonische kennismaking is wat mij betreft voldoende. Maar als jij er als nieuwe cliënt(e) behoefte aan hebt live kennis met mij te maken, vóór je besluit tot het opstarten van haptotherapie, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Ik probeer daarvoor op relatief korte termijn ruimte te maken en reserveer daarvoor 20-30 minuten.  Ik bereken hiervoor € 20,00. Als je besluit de begeleiding in mijn praktijk op te starten breng ik dit bedrag in mindering op je 1ste sessie factuur.

Hier lees je meer over de intake en de 1ste vervolgafspraken.

Hier vind je mijn tarieven.

Hier (PDF) lees je meer over de vergoeding van haptotherapie.

Deze informatie is bijgewerkt op 8 juni 2019.

 

Je bent van harte welkom!