Skip to main content

Meer informatie over een energie sessie.

Wat houdt een energie sessie in.

Deze sessie duurt 40 minuten en geef ik op afstand of in de praktijk, maar dat laatste gaat in overleg en is niet altijd mogelijk op de beschikbare tijden.
Je boekt deze sessie via Calendly. Vind je geen geschikte tijd: als je me appt of mailt kijken we naar andere opties.
deze sessie geef ik alleen als ondersteubning als je een traject doet bij me of als je je therapie afgesloten hebt en graag nog wat ondersteuning hebt.

  • Je neemt vooraf aan deze sessie de tijd die je nodig hebt om na te gaan hoe je aan deze sessie begint.
  • Rond de afgesproken tijd stuur je mij een app waarin je aangeeft of je ligt of zit en klaar bent.
  • Het eerste deel van de sessie is de energie behandeling. Zonder dat we bellen of beeldbellen of in dezelfde ruimte hoeven te zijn stem ik me -af op de energie van jou, voel waar deze gestagneerd is en help deze energie zijn natuurlijke stroom weer te laten hervinden. Hoe je dit ervaart is bij iedereen anders. Maak je geen zorgen als je niet zo veel merkt tijdens de sessie.
    Dit deel duurt zo’n 25  tot 30 minuten. Als ik klaar ben laat ik je telefoon 1 x overgaan.
  • Jij staat dan weer even stil bij hoe je je op dat moment voelt en vergelijkt dat met hoe je je voelde vooraf aan deze sessie.
  • Zo’n 5 minuten later bel ik je. Misschien kun en wil je een paar woorden delen over hoe je je op dat moment voelt, misschien is dat nog te vroeg. Maar neem vooral de tijd om het te laten doorklinken en bezinken voor je er echt woorden aangeeft.
  • Ik kan belangrijke dingen die ik gevoeld heb aan je vertellen. Maar liefst stuur ik je de volgende dag – nadat jij het hebt laten bezinken – een spraakbericht waarin ik aan geef wat ik gevoeld heb.
  • Je zou deze sessie ook een healing op afstand kunnen noemen en daar zit altijd ook een deel reading bij.

Als je meer informatie wilt kan dat!

Bijgewerkt op 28-06-2024