Zwangerschapsbegeleiding

Een warm welkom voor jullie kind

In contact met elkaar en jullie kindje

Rond de 18de tot 20ste week van de zwangerschap voel je de eerste bewegingen van jullie kind (of kindjes). Eerst twijfel je misschien nog maar langzaamaan wordt het steeds duidelijker. Dit is echt het kindje! Het is natuurlijk fantastisch dat jullie de aanwezigheid van je kind kunnen voelen en nu al contact kunnen maken. Even mooi is dat jullie beiden dit voelen kunnen leren toespitsen en gebruiken tijdens de zwangerschap en de geboorte. Zo is een gezamenlijke beleving van de zwangerschap mogelijk, waarbij ouders en kind met vertrouwen naar de geboorte toe kunnen groeien. Een warm welkom!

Samen met vertrouwen naar de geboorte
van jullie kindje toe groeien.

Je kunt de begeleiding opstarten vanaf het moment dat jij als moeder je kindje voelt bewegen. Ben je verder dan 24 weken in je zwangerschap informeer dan even naar de mogelijkheden. Eerder opstarten dan jij beweging voelt kan ook.

Tijdens individuele begeleiding begeleid ik in principe de moeder en haar partner. Er kunnen voor jou ook andere omstandigheden gelden waarin je toch behoefte hebt aan haptonomische begeleiding. Op de pagina bijzondere omstandigheden lees je hier meer over.Op de pagina inhoud van de zwangerschapsbegeleiding kun je lezen waar we aandacht aan besteden en hoe en wanneer je deze begeleiding kunt starten.

Hier lees je ervaringen van cliënten haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Hier lees je een artikel over haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Hier lees je het artikel ‘Minder last van pijn bij de bevalling’.

Onder het tabblad praktisch vind je veel informatie over allerlei praktische zaken rondom het opstarten en volgen van zwangerschapsbegeleiding in mijn praktijk. Daar lees je onder het kopje ‘nieuwe cliënten’ of ik ruimte heb voor afspraken met jullie.

haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Geïnteresseerd in deze zwangerschapsbegeleiding?