Praktische informatie

Hoe zit het ook alweer met….

Praktische informatie over de praktijk.

Op deze pagina vind je allerlei praktische informatie over de gang van zaken in mijn praktijk en haptotherapie in het algemeen.

Meer specifiek vind je hier informatie over de ruimte die ik heb voor nieuwe cliënten en hoe je je het beste kunt aanmelden, informatie over mijn tarieven: ik hanteer 3 verschillende tarieven, gebaseerd op verschillende inkomensgroepen. Informatie over de de vergoeding van de verschillende begeleidingen, mijn afzegregeling, informatie over geheimhouding en klachtrecht, een foto-impressie van de praktijk, mijn folders en de algemene folders van de Vereniging van Haptotherapeuten en een aantal interessante links naar pagina’s over haptotherapie, de praktijkruimte en andere therapeuten in Lunetten.

Als je de informatie zorgvuldig leest denk ik dat nagenoeg al je vragen beantwoord worden. Maar het is waarschijnlijk onbekende materie voor je, dus snap je iets niet helemaal of heb je na het lezen van de informatie nog vragen, dan mag je me altijd bellen of mailen.

Hieronder vind je een aantal links die je helpen de juiste informatie te vinden.

Hoe zit het ook al weer met….

 

Iets niet duidelijk?