Welke haptotherapie sessie’s zijn er mogelijk.

Een haptotherapie sessie in de praktijk.

Deze sessie staat ingepland voor 50 min en duurt tussen de 45 en 60 minuten. Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie en wordt op de (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekering mits je een aanvullende verzekering hebt daarvoor. Meer informatie over een sessie in de praktijk lees je hier. Mijn behandelruimte is op de 1ste verdieping en er is geen lift,  dus je moet één trap met een zijleuning op en ook weer af.

Een haptotherapie buiten sessie.

Deze sessie staat net als een live sessie in de praktijk ingepland voor 50 min en duurt tussen de 45 en 60 minuten. Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie en wordt op de normale manier vergoed door je zorgverzekering mits je een aanvullende verzekering hebt daarvoor. Meer informatie over een buitensessie lees je hier.

Ik geef sessies in de praktijk,maar ook een buiten sessie of beeldbel sessie is mogelijk.


Een haptotherapie beeldbel sessie.

Een beeldbelsessie doen we alleen om COVID-19 redenen of als om andere dringende redenen geen andere sessie vorm mogelijk is. Tijdens de intakefase is een beeldbel sessie niet altijd mogelijk, maar dat kunnen we overleggen als dit aan de orde is.

Deze sessie staat net als een live sessie in de praktijk ingepland voor 50 min en duurt tussen de 45 en 60 minuten. Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie beeldbel sessie en op de normale manier vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt voor haptotrherapie.

Ik doe deze sessie via Therapieland, dit is een beeldbel programma voor therapeuten. Het is volledig AVG proof en voldoet aan alle ISO normen waaraan zo’n programma moet voldoen. Je kunt beeldbellen met Therapieland via je telefoon of via de browser van een laptop of computer met web camera.

Haptotherapie trajecten die alleen via beelbel sessies verlopen zijn in principe niet mogelijk, behalve in zeer specifieke omstandigheden.

Meer gedetailleerde en praktische informatie over deze beeldbel sessie lees je hier.

Bijgewerkt op  27-09-2021

Je bent van harte welkom!