Skip to main content

Welke haptotherapie sessie’s zijn er mogelijk.

Mogelijkheden voor sessies en ondersteuning tussen de sessies in.

Een haptotherapie sessie in de praktijk.

Deze sessie staat ingepland voor 75 min, 15 minuten ‘aankomen en voorbereidingstijd’ in de wachtkamer en een sessietijd van maximum 60 minuten. Hoe dit werkt lees je hier.

 • Deze sessie boek je in het online boekingssysteem.
 • Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie en wordt op de (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekering mits je een aanvullende verzekering hebt daarvoor.
 • Mijn behandelruimte is op de 1ste verdieping en er is geen lift, dus je moet één trap met een zijleuning op en ook weer af.
 • Meer informatie over een sessie in de praktijk lees je hier.
 • Langere sessie zijn mogelijk. 

Een haptotherapie buiten sessie.

Deze kun je niet apart boeken, maar je kunt me wel vragen om een buitensessie nadat je een afspraak geboekt hebt. B.v. om dat jij zelf graag de natuur wilt gebruiken in je sessie.  Ook stel ik regelmatig een buitensessie voor omdat deze ook erg helpend kan zijn in je proces. In principe starten we bij de praktijk, maar een buitensessie vanuit Amelisweerd is ook mogelijk.

 • Deze sessie is niet apart boekbaar in het boekingssysteem. Maak een afspraak voor een sessie in de praktijk en app me liefst uiterlijk de dag voor  je afspraak dat je graag een buitensessie wilt. Start vanaf de praktijk dan kun je me dat ook nog wel de dag zelf melden. Maar straten vanuit Amelisweerd lukt dan niet altijd meer.
 • Deze sessie duurt net als een live sessie in de praktijk zolang als nodig is met een maximum van 60 min. Bij starten vanaf Amelisweeerd zit mijn reistijd daar bij in en duurt de sessie 50 min.
 • Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie en wordt op de normale manier vergoed door je zorgverzekering mits je een aanvullende verzekering hebt daarvoor.
 • Meer informatie over een buitensessie lees je hier.

Een haptotherapie sessie op afstand via beeldbellen.

De uurs versie van een sessie op afstand via beeldbellen boek je als een sessie in de praktijk niet mogelijk is maar je wel graag een sessie hebt. Of als ondersteunende sessie tussen 2 sessies in de praktijk door.  Dat laatste geldt ook voor de 30 min versie van de sessie op afstand via beeldbellen. Lees daarvoor verder in de alinea hieronder.
De corona tijd heeft duidelijk gemaakt dat er heel veel mogelijk is via een sessie op afstand via beeldbellen, zeker omdat ik ook op afstand mee kan voelen en kijken. En ook een reading of healing op afstand kan geven in zo’n sessie. Bij een eerste sessie gebruik ik deze vorm bij voorkeur niet, maar als dat voor jou nodig is overleggen we daar samen over.  Een traject volgen met alleen sessies op afstand via beeldbellen doe ik bij voorkeur niet, zeker niet als je ook de mogelijkheid hebt om naar de praktijk te komen. Maar soms zijn er hele goede redenen voor, dus als je dat wilt overleg vooral met me daarover.

 • Je boekt deze sessie via het online boekingssysteem Calendly. Moet je op het laatste kiezen voor een sessie op afstand: app of mail me dan uiterlijk 1 uur vóór je afspraak.
 • We hebben deze sessie via Teams, met je telefoon of via de browser van een laptop of computer met web camera.
 • Deze sessie duurt zolang als nodig is met een maximum van 60 minuten.
 • Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie sessie en op de normale manier vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt voor haptotherapie.
 • Meer gedetailleerde en praktische informatie over deze sessie op afstand via beeldbellen lees je hier.

Ik geef sessies in de praktijk, maar ook een buiten sessie of  sessie op afstand via beeldbellen, readingen en healingen (op afstand).

Ondersteuning tussen 2 sessies door.

Ook buiten je sessies om is er ondersteuning mogelijk. Ik realiseer me dat je in de tijd tussen 2 sessies in een heel proces door kunt gaan. Vaak zul je dit prima zelf kunnen. Maar heb je graag dat ik meekijk dan zijn er de volgende mogelijkheden. Deze zijn boekbaar via het online boekingssysteem Calendly, passen die tijden je niet stuur me dan een app met jouw mogelijkheden.

 1. een max. 15 minuten telefoongesprek: ik bereken je hier niets voor.
  Deze sessie boek je als je een praktische vraag hebt of een korte vraag over je traject of je laatste sessie. Soms blijkt er meer tijd nodig te zijn dan deze 15 min. en dan doe ik je een voorstel voor een 30 min. sessie op afstand per beeldbellen. Je boekt deze sessie via Calendly. Je kunt deze ‘sessie’ een beperkt aantal dagen in de toekomst inplannen. Vind je geen geschikte tijd: als je me appt of mailt kijken we naar andere opties.
 2. een max. 30 minuten sessie op afstand via beeldbellen: waarvoor ik de helft van het jou geldende uurtarief bereken.
  Deze sessie boek je als je graag een ondersteunende sessie hebt tussen 2 afspraken in de praktijk in. Dit kan een haptotherapie, relatietherapie sessie of een reading- of healing sessie op afstand of een combi daarvan zijn. Je boekt deze sessie via Calendly. Je kunt deze sessie een beperkt aantal dagen in de toekomst inplannen. Vind je geen geschikte tijd: als je me appt of mailt kijken we naar andere opties. Meer info over een sessie op afstand via beeldbellen vind je in de alinea hierboven.
 3. een max. 60 minuten sessie op afstand via beeldbellen: ik bereken je het voor jou geldende sessietarief.
  Deze sessie boek je als je niet naar de praktijk kunt komen ( zie in een van de alinea’s hierboven) of graag een ondersteunende sessie hebt tussen 2 afspraken in de praktijk in. Dit kan een haptotherapie of relatietherapie sessie zijn, of een reading- of healing sessie op afstand of een combi daarvan. Je boekt deze sessie via Calendly. Vind je geen geschikte tijd: als je me appt of mailt kijken we naar andere opties. Meer info over een sessie op afstand via beeldbellen vind je in de alinea hierboven.
 4. Daarnaast mag je me altijd appen of mailen als je iets wilt vragen of overleggen. Als je dat voor 17.00 doet reageer ik nagenoeg altijd dezelfde dag. App je me na 17.00 dan reageer ik soms de dag zelf en soms de dag erna. Als dat een keer niet lukt, in het weekend of in vakantieperiodes lees je in een Whatsapp of mail ‘out of office reply’ wanneer ik zal reageren.

Bijgewerkt op  31-11-2023

Je bent van harte welkom!