Skip to main content

Welke haptotherapie sessie’s zijn er mogelijk.

In de agenda staat standaard een sessie in de praktijk. Daarnaast is een buitensessie en een sessie op afstand via beeldbellen mogelijk.

Een buitensessie kun je kiezen als je klachten hebt waardoor een sessie in de praktijk niet mogelijk is, maar een buitensessie wel Of omdat je graag een keer een buitensessie hebt, ook al ben je gezond.  Ook stel ik regelmatig een buitensessie voor omdat deze ook erg helpend kan zijn in je proces.

Een een sessie op afstand via beeldbellen doen we alleen als om gezondheidsredenen of om een andere dringende redenen geen andere sessie vorm mogelijk is. Tijdens de intakefase is een beeldbel sessie niet altijd mogelijk, maar als dat aan de orde is hoor je van me of dat wel of niet past in jouw proces.

  • Als je belangstelling hebt voor een buitensessie app of mail me dan uiterlijk een dagdeel vóór je afspraak.
  • Moet je vanwege je gezondheid kiezen voor een een sessie op afstand via beeldbellen* app of mail me dan uiterlijk 1 uur vóór je afspraak.

Ik vind een buitensessie met of zonder aanraking en in iets minder mate een een sessie op afstand via beeldbellen prima sessie vormen en geef deze graag. Maar dan in afwisseling met sessies in de praktijk.

Ik geef sessies in de praktijk, maar ook een buiten sessie of  sessie op afstand via beeldbellen.

Een haptotherapie sessie in de praktijk.

Deze sessie staat ingepland voor 60 min en duurt zolang als nodig is met een maximum van 60 minuten. Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie en wordt op de (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekering mits je een aanvullende verzekering hebt daarvoor. Meer informatie over een sessie in de praktijk lees je hier. Mijn behandelruimte is op de 1ste verdieping en er is geen lift,  dus je moet één trap met een zijleuning op en ook weer af.

Een haptotherapie buiten sessie.

Deze sessie staat net als een live sessie in de praktijk ingepland voor 60 min en duurt zo lang als nodig is met een maximum van 60 min. Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie en wordt op de normale manier vergoed door je zorgverzekering mits je een aanvullende verzekering hebt daarvoor. Meer informatie over een buitensessie lees je hier.

Een haptotherapie sessie op afstand via beeldbellen.

Een sessie op afstand via beeldbellen doen we alleen als om gezondheidsredenen of om een andere dringende redenen geen andere sessie vorm mogelijk is. En deze worden afgewisseld met sessies in de praktijk,  behalve in zeer specifieke omstandigheden. Tijdens de eerste 4 tot 6 sessies is een sessie op afstand niet altijd mogelijk, maar dat kunnen we overleggen als dit aan de orde is.

Deze sessie staat net als een live sessie in de praktijk ingepland voor 60 min en duurt zolang als nodig is met een maximum van 60 minuten. Deze sessie wordt gedeclareerd als haptotherapie sessie en op de normale manier vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt voor haptotherapie.

We beeldbellen via Teams, met je telefoon of via de browser van een laptop of computer met web camera.

Haptotherapie trajecten alleen via sessies op afstand zijn in principe niet mogelijk, behalve in zeer specifieke omstandigheden.

Meer gedetailleerde en praktische informatie over deze sessie op afstand lees je hier.

Bijgewerkt op  14-07-2023

Je bent van harte welkom!