Skip to main content

Welke haptotherapie sessie’s zijn er mogelijk.

Sessie mogelijkheden.

Ik geef sessies in de praktijk, maar ook een buiten sessie of  sessie op afstand via beeldbellen, readingen en healingen (op afstand).

Ondersteuning tussen 2 sessies door.

  1. Een 15 minuten telefoongesprek: ik bereken je hier niets voor. Als je een praktische vraag hebt of een korte vraag over je traject of je laatste sessie.
  2. Een 30 minuten sessie op afstand via beeldbellen: waarvoor ik de helft van het jou geldende uurtarief bereken.
  3. Een 40 min. energie behandeling op afstand.
  4. Daarnaast mag je me altijd appen of mailen als je iets wilt vragen of overleggen. Als je dat voor 17.00 doet reageer ik meestal dezelfde dag. App je me na 17.00 dan reageer ik soms de dag zelf en soms de dag erna. Als dat een keer niet lukt, in het weekend of in vakantieperiodes lees je in een Whatsapp of mail ‘out of office reply’ wanneer ik zal reageren.Je vindt alle tarieven op deze pagina.

Bijgewerkt op  28-06-2024

Je bent van harte welkom!